Dodano: 2007-11-30 09:48
Witaj Harl - Salute Brachu
| Semjan napisał(a): |
Mówisz ze blisko będzie miała ? hmm..to juz jest znane miejsce tego sabatu? |
W pewnym sensie jest znane, chodzi mi po glowie jeden motyw, jesli sie uda to zarowno Ty jak i Selenka bedziecie mieli blisko. Kurcze, o maly wlos i bym sie wygadal :twisted:
Hmm, nie wiedziec czemu, ale jakos mam wybitny uraz do piwa, jak i kaca :twisted:
Dodano: 2007-11-30 10:07
Kurwa mac - chce sie mieć pieniążki to i w bólach trzeba pracować. Póki co opierdalam sie równo i zabijam chuchem :lol:
.
Dodano: 2007-11-30 10:08
| dr_Faustus napisał(a): |
| W pewnym sensie jest znane, chodzi mi po glowie jeden motyw, jesli sie uda to zarowno Ty jak i Selenka bedziecie mieli blisko. Kurcze, o maly wlos i bym sie wygadal :twisted: |
chyba o czyms nie wiem :lol: ale ma nadzieje, ze sie dowiem :wink:
| Selena...no podrapię porapię ewentualnie posmyram Laughing |
mrrrauk :wink: uwazaj, bo bede chciała jeszcze :twisted:
Gniewko, Kurcak pozdrawia :lol: :wink:
Dodano: 2007-11-30 10:20
Cesc Kurcacku :) dzis wypłata - trzeba się wybrac na zakupy :twisted:
.
Dodano: 2007-11-30 10:35
:arrow: Selenko - dowiesz sie napewno, Semjan takze, ale wszystko w swoim czasie :wink:
Tak sie zastanawiam czemu na Selenke mowicie Kurcacek, skad to sie wzielo? Swoja droga calkiem sympatycznie to brzmi... :wink:
P.S. Wlasnie zauwazylem, ze nasz ulubiony temat wyladowal w smietniku :twisted: Co za strata :twisted: Teraz dopiero zacznie sie pranie brudow :wink:
Dodano: 2007-11-30 10:54
Bo kobieta jest jak Kurcak - najlepsze są piersi i udka :0 a że Kurcacek to ładne słowko, więc ... :D
.
Dodano: 2007-11-30 11:08
| Harl napisał(a): |
| Bo kobieta jest jak Kurcak - najlepsze są piersi i udka |
Hmm, trudno sie z tym nie zgodzic, ale ja bym dorzucil cos jeszcze, co by osiagnac pelnie szczescia jesli chodzi o kobiety i wspolzycie z nimi. Mianowicie mozdzek i nie mowie tutaj o ptasim.
Dlatego tez wysylam wyrazy szacunku dla naszych dam, Ani, Selenki i Nomay :*
Dodano: 2007-11-30 11:16
|
:arrow: Selenko - dowiesz sie napewno, Semjan takze, ale wszystko w swoim czasie :wink: |
ok, czekam na info Dottore :wink:
| P.S. Wlasnie zauwazylem, ze nasz ulubiony temat wyladowal w smietniku :twisted: Co za strata :twisted: Teraz dopiero zacznie sie pranie brudow :wink: |
| Hmm, trudno sie z tym nie zgodzic, ale ja bym dorzucil cos jeszcze, co by osiagnac pelnie szczescia jesli chodzi o kobiety i wspolzycie z nimi. Mianowicie mozdzek i nie mowie tutaj o ptasim.
Dlatego tez wysylam wyrazy szacunku dla naszych dam, Ani, Selenki i Nomay :* |
jak tak piszecie, to mi sie skojarzyło z 'Zapachem kobiety' :wink:
Kobiety to urocze ale zarazem wredne istoty :) wiem co mowie :lol:
Pozdrawiam reszte damskiej ekipy :wink: no i Panow takze :wink:
Ide na fajka, mam juz dosc siedzenia w biurze
pozdrawiam
Dodano: 2007-11-30 12:00
<ziew> Bry Waćpannom i Waćpanom...
Jesoo wstałam o 11:05 (o zgrozo 8O) i nadal jestem jakaś taka...wymięta jak szmata...<rozgląda się po sali oczkami kotecka ze shrek'a i piskliwym głosem woła: > help!
Za oknem siumpi jak by cholera raz a porządnie nie mogło - aura w sam raz na maraton po obuwniczych...urwał nać!
Eh...
Ale co tam, jak mawia mój cyniczny kolega - "spokój kurwa buddy i do przodu"
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-11-30 12:10
Witaj Noomay - ciekawa mysl tak swoja droga ukazujaca oaze spokoju :wink:
| Selenka napisał(a): |
| jak tak piszecie, to mi sie skojarzyło z 'Zapachem kobiety' |
Ehh Selenko - piekny obraz, jeden z moich faworytow, no i ten przejmujacy Al Pacino. Jego wywody na temat kobiet w tym filmie - przepiekne :twisted: no i nie bylbym soba, gdybym nie napomknal na temat slynnego Tanga z nieznajomą. Zdecydowanie jedna z piekniejszych scen w kinematografii (oczywiscie moim skromnym zdaniem)
Serdecznie pozdrawiam Selenko, Nomay
Aaach, czas na przerwe - ide do Ciebie Selene zakurić :wink:
Dodano: 2007-11-30 12:37
Ale mam młyn dziś w pracy :lol: użeram się z idiotami technicznymi :lol: Ludzie! to się nadaje conajmniej do Explorera 8) i na łamy forum technicznego :twisted:
Chyba opublikuję pewne tezy z prośbą o ich zaopiniowanie i argumentację przez brać inżynierską czy to jest możliwe czy nie. Może to ja jestem z "innej szkoły" :wink:
Muszę się napić kawki, poda jakaś dama ja w skąpej bieliźnie? Proszę ładnie mrugajac długimi rzęskami...mrrrraukk
:arrow: Nomay...ściskam i całuję :*
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-11-30 12:42
<zmęczone> Witam wszystkich. Kac gigant i kawa - to mnie chyba przez dłuższy czas nie opuści...
Dodano: 2007-11-30 13:40
Witaj Mr. W <grabula>
hm...chyba sobie sam muszę przynieść :? :lol:
Dodano: 2007-11-30 15:11
Witaj W.
:arrow: Pan W. - moze jakies egzorcyzmy na kaca? :wink: Znam taki jeden swiety plyn :twisted:
:arrow: Semjan, ja dzis przybijam gwozdzia na stojaco w firmie, wlasnie sie wyrwalem z wielkiego mlyna, mozg mi sie lasuje.. Przed oczyma powoli zaczyna migac mi lampka STOP MYSLENIA :wink: Juz dawno tak sie nie cieszylem z okazji weekendu...Jeszcze godzinka i bede lezal w lozu :twisted:
Dodano: 2007-11-30 17:00
Muszę się napić kawki, poda jakaś dama ja w skąpej bieliźnie? Proszę ładnie mrugajac długimi rzęskami...mrrrraukk |
Za dużo od życia wymagasz, Sem :wink: Wybacz <zaglada za dekolt> nie mam na sobie stanika, nie spełniam Twoich standardów skąpej bielizny :lol:
| Dottore napisał(a): |
| Ehh Selenko - piekny obraz, jeden z moich faworytow, no i ten przejmujacy Al Pacino. Jego wywody na temat kobiet w tym filmie - przepiekne Twisted Evil no i nie bylbym soba, gdybym nie napomknal na temat slynnego Tanga z nieznajomą. Zdecydowanie jedna z piekniejszych scen w kinematografii (oczywiscie moim skromnym zdaniem) |
Dottore, film jest naprawdę dobry, muszę przyznac rację, dał mi sporo do myślenia, obudził refleksję... Motywy ciekawe, kreacja Pacino świetna, nic dodac nic ując:)
P.S. Nie wsiadłabym z Pułkownikiem do Ferrari :lol:
Jak pięknie byc w domu, nic nie robic, niczym się nie przejmowac, leżec na kanapie i się opierdalac :D Zaczęłam weekend moi drodzy!
Dodano: 2007-11-30 17:50
| P.S. Nie wsiadłabym z Pułkownikiem do Ferrari :lol: |
A ja Selenko bym zaryzykowal, prowadziłem juz wiele marek aut, ale Ferrari jeszcze nie. Ten samochod to juz legenda - tak wiec nawet bym sie nie zastanawial, oczywiscie Pulkownik usiadlby za kolkiem jako drugi w kolejce. Gdyz mozliwe, ze nasza przejazdzka odbylaby sie w mysl zasady "poprowadzic tego czerwonego diabla, a potem umrzec" :twisted:
| Jak pięknie byc w domu, nic nie robic, niczym się nie przejmowac, leżec na kanapie i się opierdalac :D Zaczęłam weekend moi drodzy! |
Czyzbys podobnie jak ja Selenko nie "andrzejkowala" dziesiejszego wieczoru?
Serdecznie Cie pozdrawiam
Dodano: 2007-11-30 18:14
| Selene69 napisał(a): |
[quote:874a19ca01="Semjan"]Muszę się napić kawki, poda jakaś dama ja w skąpej bieliźnie? Proszę ładnie mrugajac długimi rzęskami...mrrrraukk |
Takie życie eh..albo brak pięknych kobiet, albo Dam albo bielizny...albo wszystkiego naraz...jak tym razem, trzeba będzie bujnąć wyobraźnią...niestety :cry:
Dodano: 2007-11-30 21:13
| A ja Selenko bym zaryzykowal, prowadziłem juz wiele marek aut, ale Ferrari jeszcze nie. Ten samochod to juz legenda - tak wiec nawet bym sie nie zastanawial, oczywiscie Pulkownik usiadlby za kolkiem jako drugi w kolejce. Gdyz mozliwe, ze nasza przejazdzka odbylaby sie w mysl zasady "poprowadzic tego czerwonego diabla, a potem umrzec" :twisted: |
WHOA :wink:
Taa, jako drugi, bo mógłbys się nie doczekac :lol:
I tak wole motocykle, te szybkie :wink: :twisted:
| Czyzbys podobnie jak ja Selenko nie "andrzejkowala" dziesiejszego wieczoru?
Serdecznie Cie pozdrawiam |
Dla mnie to dzień jak każdy inny, na imprezę mogę pójśc, kiedy mam ochotę, nie muszą to byc akurat Andrzejki :wink:
Również Cię pozdrawiam Lieber Herr Dottore :*
| Takie życie eh..albo brak pięknych kobiet, albo Dam albo bielizny...albo wszystkiego naraz...jak tym razem, trzeba będzie bujnąć wyobraźnią...niestety |
Bieeeednyyy <głaszcze>
wiem, że sam dałeś sobie swietnie radę :wink:
Pozdrawiam Cię
Idę sobie nalac jakiegoś kolorowego drinka, może ktoś reflektuje np. tequille? :wink:
Dodano: 2007-11-30 21:24
ja reflektuję..... :/
Dodano: 2007-11-30 21:57
Sem-dziecino, coś taki skwaszony, PIĄTEK mamy! :wink:
<
rzytula, podaje szklaneczkę z tequillą i sól>
No to lou! :)
Dodano: 2007-12-01 08:21
Co z tego że piątek, skoro niektórzy muszą i w sobotę wstawać :cry:
I kolejny dzień zaczęty kawą... Ale chyba nie ma za bardzo z kim się stuknąć :?
Szkoda
Miłego
Życie krasnoludków czyli dlaczego w mojej lodówce nie ma światełka
Dodano: 2007-12-01 11:35
Weekend wyjątkowo do dÓpy
Nie ma mnie tam, gdzie byc powinnam... Piątek przed ekranem laptopa, sobota zapewne też, trzeba będzie sobie podwójnie lub potrójnie odbić next weekend :evil:
Strzelam focha i piję herbatę zamiast kawy 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-12-01 11:43
Każdy narzeka na poranne wstawanie - osobiście na czworaka się zwlekałam z łózia
ale wstałam - załatwiłam i wróciłam teraz w rąsi kawuśka by trzymać się tego aaaaaa <ziewa >sennego dnia
Ps. nikt nie wróżył sobie wczoraj ?
:lol:
Witam i pozdrawiam H:*
Dodano: 2007-12-01 12:27
Ja nie muszę sobie wróżyć :| Wiem co mnie czeka... A raczej co mnie nie czeka :cry:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-12-01 12:49
Witam.
Ja tam nie wróżyłem sobie, co to ja wróżka ! :D
Chociaż pamiętam, że kiedyś te wszystkie wróżby to była niezła polewka :twisted:
Hanahhh :*:*:* ...wiele bym dał by zobaczyć jak się zwlekasz z łózia na czworakach
Toż to musi być abordaż na dywanik :lol:
Dziś w planach mam picie winka.
Tymczasem...zmierzam ku wezbranym kawowym falom.